Обучение в чужбина

Училища за Европа работи съвместно с авторитетни образователни институции от цял свят. Това ни дава възможност да предлагаме всичко, свързано с образованието в чужбина – от консултация за избор на учебна програма и образователна институция за всички степени на обучение (основно, средно, предуниверситетска подготовка, бакалавърски и магистърски програми, езикови квалификации и специализации) до пълно съдействие за кандидатстване и прием.

За максимално успешно кандидастване ние Ви помагаме с:
1. Подбор на университети – В тази стъпка обсъждаме в коя страна желаете да кандидатствате и какви специалности Ви вълнуват. След консултацията правим обстойно проучване и Ви информираме какви критерии е нужно да покриете.

2. IELTS Academic – Тъй като голяма част от чуждестранните университети изискват оценка от 6.0 до 9.0 на IELTS Academic ние Ви предоставяме качествена, целенасочена подготовка. За да постигнем висок резултат  на IELTS изготвяме специализиран план спрямо Вашите нужди. Първо диагностицираме нивото Ви на английски език. След това подбираме подходящи материали за всеки компонент (Listening, Reading, Writing, Speaking) като наблягаме на онези, които Ви затрудняват най-много.

3. Редактиране на мотивационно писмо – почти всеки чуждестранен университет изисква да изразите своите подбуди за кандидатстване и защо точно Вие сте идеалният кандидат за тяхната академична среда. За да възприемат кандидатурата Ви насериозно е важно мотивационното писмо да бъде написано в стегнат, висок стил. Затова след като напишете писмото си Вие ни го изпращате, а ние отделяме нужното време, за да го редактираме, изпълнявайки всеки един критерий към съответния жанр.

4. Редактиране на CV – Вашата автобиография е от излкючително значение, защото тя Ви представя пред университета. Дори минимални на пръв поглед грешки като неподходяща снимка могат да повлияят на мнението на университета за вас. Затова Вие ни изпращате CV, а ние го редактираме, така че да изглежда спретнато и приветливо.

5. Превод на диплома – Разбира се, университетите искат да знаят как сте се представяли в училище. Затова и преводът на диплома е рутинна задача, която с радост ще извършим за Вас.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!