Нашият екип

Георги Евтимов

Георги Евтимов е амбициозен, креативен и усмихнат учител. Завършил е средното си образование с отличие в Първа английска езикова гимназия, след което любовта му към английския език го отвежда в специалност „Английска филология“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. След отлично завършена бакалавърска степен, Георги следва и магистратура „Комуникация – език, литература и медии“ в СУ. За двугодишния си опит Георги е преподавал на деца на най-различни възрасти винаги с чувство и добро настроение. Един от основните му приоритети е непринудената комуникация с учениците. Освен да ги научи на английски език, той се стреми да им помогне да изградят ценностната си система, да мислят критично и да бъдат изобретателни.

Кристина Петрова

Кристина Петрова е преподавател по български език и литература. Завършила е българска филология в Софийски университет „Свети Климент Охридски“. Магистър – специалист е по Методика на обучението по български език и литература в прогимназиален и гимназиален етап. Учител в 23 СУ „Фредерик ЖолиоКюри“. Млад преподавател с изключителен подход към децата.

Павлина Рибарова

Гл. ас. д-р Павлина Рибарова е преподавател и преводач. Възпитаничка на 9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин“, завършила френска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и защитила докторат във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, тя е и сертифициран екзаминатор за изпитите DELF.

Дългогодишен учител в 9 ФЕГ в София, а по настоящем преподавател във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, тя e съавтор на учебната система Envols за 11 и 12 клас по френски език.

Маргарита Папазова

Ст. преп. Маргарита Папазова преподава английски в МГУ „Св. Иван Рилски“ от 2008 г. Преди това е преподавала в Професионална Гимназия по компютри и Компютърна техника в гр. Правец, филиал на Техническия Университет в София, както и в Частно Училище „Евростандарт“ в София. Възпитаничка на Английска Гимназия „Гео Милев“, гр. Русе. Две години е изучавала английска филология в Търновския Университет, но завършва висшето си образование в Университета „Мартин Лутер Кинг“ в гр. Хале, ГДР със специалност английски и руски. Освен преподавател на студенти и ученици от гимназиален курс, тя дълги години води курсове по общ английски, както и сертификатни курсове в различни школи и институции като Фондация „СВ. Св. Кирил и Методий“, София, AVO Bell София и др. Допълва квалификацията си със специализиран курс по Менторинг към Нов Български Университет.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!