Издаване на сертификати

Отличните езикови умения са ключ към света. Те ни помагат да общуваме с повече хора и да трупаме безценен житейски опит. В нашия мултикултурен свят сякаш всеки знае от части или детайлно чужд език. Затова е трудно да се определи точното ниво на знания без положен изпит за сертификат.

Сертификатът е предимство, което помага за бъдещето ни професионално развитие – работодателите и висшите учебни заведения нареждат кандидатите с издаден сертификат за чужд език на челни позиции при направата на избора си.

Ние сме тук , за да Ви помогнем да получте сертификат.За целта  е необходимо да се явите на изпит при нас, който е разработен на базата на международните стандарти. Изпитът се оценява от специалисти и на база показаните умения се издава сертификат за ниво на владеене на езика съобразно Общата европейска езикова рамка.

Времето и начинът за провеждане на изпита се договарят индивидуално в офисите на Училища за Европа.

В случай, че искате да поучите сертификат от международна институция, ние можем да Ви консултираме за най-подходящия за Вас изпит и да окажем пълно съдействие за регистрацията и подготовката Ви.Повече информация може да получите тук.( активен линк към раздел Подготовка за международни сертификати).

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!