IELTS

IELTS е признат навсякъде по света, като през последните години е предпочитаното доказателство за владеене на английски език от всички университети във Великобритания и от повечето университети в Европа, които предлагат програми на английски език. Широко е признат и от много обществени институции по света, като Военното министерство на Великобритания, Британския медицински съвет, Новозеландските, Австралийските и Канадските имиграционни служби.

Училища за Европа, като партньор на Британски съвет, организира подготвителни курсове, чиято основна цел е явяване и успешно представяне на изпита IELТS. Кандидатите упражняват и усъвършенстват езиковите умения, необходими за постигане на високи резултати. Подготовката включва работа по формата на изпита и овладяване на стратегиите и тънкостите за успешното му полагане.

След полагане на изпита IELТS всеки кандидат получава документ за постигнатите резултати. Има оценка за всеки модул поотделно, както и средно аритметична оценка. Скалата за оценяване е от 1 до 9. Повечето образователни институции приемат оценка 6.5-7.0. Резултатите от изпита се получават до 2 седмици.

Подготовката за IELTS при нас е само индивидуално с цел постигане на максимална ефективност и съобразяване със сроковете за изпита.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!