Английски език – 7 клас (онлайн)

Онлайн курсът за седмокласници има същата програма като присъствения. Той е подходящ за ученици с ограничено свободно време, които искат да не прекъсват обучението си по английски език. Намалили сме броя на учебните часове и домашните, но качествената подготовка отново е на лице!

Програмата е насочена към развиване и усъвършенстване на вече придобитите езикови умения за слушане, четене, писане и говорене. Целта е те да подобрят езиковата си компетентност, като дискутират теми, близки до тяхното ежедневие (приятели, филми, ваканции, музика, кино). Затова учебната система позволява на учениците да придобият допълнителни знания за света около тях (в областта на историята, културата, науката) паралелно с овладяването на езиковите структури.
Обучението във всяко едно ниво завършва с подготовка за изпитите на Cambridge B1 Preliminary for Schools/General) или изпитите на Pearson Level 2 и пробен изпит – изтеглен вариант от минали години. Целта е да осигурим независима международна оценка на придобитите знания и ниво на учениците си и да гарантираме успешното им явяване на такъв вид изпити.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!